Kontakta oss på 0301-302 00 eller info@langtidsparkeringen.se

INFORMATION OM OSS

Långtidsparkering Landvetter – Långtidsparkeringen.se är en bevakad parkering i Härryda med närhet till Landvetter Flygplats. Fri transport till och från flygplats i samband med parkering. Parkering är belägen på Härrydavägen 183. Parkeringen är belägen på samma plats som Bilparkering Lillhult AB. Konkurrenskraftiga priser så klart! Transport till flygplats tar ca 6-8 min. Telefon! 0301-30200, 0706-061616

På långtidsparkeringen parkerar du din bil säkert, parkeringen är instängslad. Hela området är kameraövervakat och upplyst. Vi ligger nära och transfer till o från flygplats tar ca 6-8 min. Vi hämtar och lämnar ca 150 m från avgång/ankomsthallarna och Ni slipper att gå i regn och rusk. Vi hämtar er dygnet runt oavsett om ert plan är försenat! Boka redan nu…

Bilservice & starthjälp

Vi erbjuder vi även gratis starthjälp när du parkerar hos oss. Ni kan även få Er bil framkörd, snö- och isfri. Vi finns alltid till förfogande för att svara på dina frågor kring parkeringsplatsen. Skulle det vara så att ni akut inser att ni lämnat något i bilen och ni inser detta när ni står i väntan på flyget så se då bara till att höra av er till oss så försöker vi hitta en snabb lösning för att lösa problemet.

OBS! Har Ni extremt bråttom och vill parkera er bil hos oss men inte hinner! Ring oss så löser vi uppgiften och hämtar er bil på flygplatsen.

Vi jobbar uteslutande med att alltid ha nöjda återkommande kunder. Långtidsparkering Landvetter, det billigare och bästa alternativet där övervakning ingår och övriga servicetjänster ingår. Klicka vidare på kontakta oss om du skulle ha några frågor, eller om du bara är nyfiken på vad vi kan hjälpa dig med. Långtidsparkering Landvetter – Hos oss är din bil i säkert förvar!

Tvätt in o utvändig 470kr

Parkering och transfer

Alt 1. Ni anländer med er bil till oss, vi packar över allt i vår bil och kör upp er till flygplatsen.

Alt 2. Är ni fem st eller har barn med barnstolar kan vi om ni vill köra er med er bil fram och tillbaka till flygplatsen (efter godkännande från ägare).

Alt 3. Du lämnar ditt sällskap på flygplats och tar dig ner till oss med din bil till vår parkering och blir sedan uppkörd av oss till flygplats igen.

Vid ankomst(returflyg) ringer Ni 0706-061616 eller 0301-30 200 när Ni erhållit er väska eller passerar “gaten”. Vi kommer till er på ca 5-10 minuter och hämtar er och kör ner till vår parkering.

Väl mött!

Långtidsparkeringen

Mvh Davy